top of page

איך לא לאבד את התמונות שצולמו בטלפון לעולם

בעקבות הפוסט הקודם על גיבוי אנשי הקשר מהסמארטפון, ובעקבות הפוסט בפייסבוק הנוגע ללב על טלפון שנגנב ועליו תמונות של הבן שנפטר ממחלת הסרטן, אני מפרסם כאן את המדריך לגיבוי תמונות מהטלפון הנייד.

לאחר ההגדרה הראשונית לגיבוי התמונות אותה אפרט כאן, אין צורך לבצע שום פעולה נוספת, וכל התמונות המצולמות במצלמת הטלפון הנייד ישמרו אוטומאטית באלבום תמונות נסתר ופרטי תחת חשבון הגוגל+ שלנו.

לפני שמתחילים בהגדרות הגיבוי, יש להתקין על הסמארטפון אנדרואיד שלנו את אפליקציית גוגל תמונות (google photos) מחנות הגוגל פליי.

גיבוי / סנכרון התמונות מהנייד לחשבון הגוגל שלנו – צעד-אחר-צעד

  1.  תחילה יש לגשת לחלון ההגדרות בטלפון שלנו בטלפונים מסויימים ניתן ללחוץ על כפתור התפריט כאשר נמצאים במסך הראשי ולבחור הגדרות – settings ובטלפונים אחרים ניתן למשוך עם האצבע מהחלק העליון כלפי מטה את תפריט הסטטוס-בר וללחוץ על גלגל השיניים.

  1. בתפריט ההגדרות נדפדף ונחפש את איזור החשבונות – accounts שם נלחץ על השורה בה כתוב Google

  1. בחלון חשבון הגוגל שלנו, נלחץ על כתובת הג'ימייל שלנו המופיעה בראש החלון

  1. בחלון חשבון הג'ימייל שלנו נוודא שכל חשבונות התמונות מסומנים בV google+ ו- google photos ו- PICASA זאת אומרת שכעת כל תמונה שנצלם תשמר גם בחשבון הגוגל תמונות שלי מחוץ לטלפון הנייד (בענן).


  1. סיימנו, כל התמונות יגובו כעת אוטומאטית על כל צרה שלא תבוא. ואם מחר אתם קונים טלפון חדש, כל שנותר לעשות הוא להכניס את פרטי חשבון הג'ימייל שלכם, והתמונות יופיעו אטומאטית במכשיר הטלפון החדש 🙂 (התמונות יופיעו תחת תמונות גוגל ולא תחת הגלריה של הטלפון).

נקודות חשובות אחרי גיבוי התמונות

  1. התמונות נשמרות באלבום גוגל תמונות הנסתר לכולם, רק לכם תיהיה גישה אליו.

  2. ניתן יהיה לגשת לתמונות מכל מחשב, בשימוש שם המשתמש והסיסמה שלכם של גוגל.

8 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page