‫אל תלחצו על Verify My Account בפייסבוק‬

דיווחים שמסתובבים ברשת בשעות האחרונות, מעידים כי אנשים רבים מקבלים הודעות מחברים ללחוץ על קישור אשר יעזור לחבריהם לאמת מול פייסבוק את עובדה שהחשבון שלהם באתר באמת שייך להם.

לאחר שהם לוחצים על הקישור, האפליקציה "מדביקה" את החשבון שלהם ומפרסמת לכל המכרים שלהם את ההודעה הזו, בשמם. בשלב זה עדיין לא ברור מה המקור לאפליקציה, והאם היא גורמת ברקע לנזקים נוספים (כגון גניבת מידע אישי).

המשך קריאה

#פייסבוק

2 צפיות0 תגובות